Антония Петрова: Борис Немцов имаше невероятно чувство за хумор

15481
Антония Петрова: Борис Немцов имаше невероятно чувство за хумор
Снимка: Gettyimages

Запознах се с Борис Немцов през 2006 година, на една почивка в Египет. Това сподели Мис България 2009 и Мисис Русия 2012 Антония Петрова Бередин пред Нова телевизия.

Петрова сподели, че приятелството с Немцов се е развило заради любовта му към сърфа. Той беше много земен – говореше с всички, беше открит, с невероятно чувство за хумор, каза Мис България 2009. И никога не се е движеше с охрана, казва Петрова. По думите на Петрова Немцов сам е споделял, че ако не беше политик, е щял да се занимава с наука.

Подозират чеченски главорез за разстрела на Немцов, разследват го и за организация на покушение срещу Путин

Следствието по делото за разстрела на руския опозиционер Борис Немцов работи по версията за престъпление, извършено от Адам Осмаев (на ...

Може ли да се каже, че версията за битов скандал е правоподобна? Според Петрова най-много фокус има върху т.нар. „американска следа” и „украинска следа”. Не мисля, че сега официалната власт в Русия имаше интерес да се случи такова нещо, каза българският модел. Поне от осем години Немцов не е същинският лидер на руската опозиция, просто името му грееше толкова ярко, че хората го свързваха непрекъснато с противопоставянето срещу Владимир Путин.

Там, където убиха Борис, т.нар. Каменен мост, има поне 20 охранителни камери. За мен е крайно странно, че няма никакви данни те да са заснели нещо и че се говори за профилактика, категорична е Петрова.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Европа