Баунти - украинският десерт на Борис Немцов

25550
Баунти - украинският десерт на Борис Немцов

За една нощ украинката Анна Дурицкая се превърна от неизвестен фотомодел и студентка от киевския икономически университет "Вадим Гетман" в една от най-обсъжданите фигури в света.

За романса й с убития руски либерален политик Борис Немцов не е известно много. Двамата се запознали през 2011 година и оттогава живеят в два града – Москва и Киев. Според слуховете студентката се влюбила от пръв поглед във възрастния и опитен мъж и дори 30-годишната разлика помежду им не я смущавала, пише БГНЕС.

Родителите й са знаели за връзката и били категорично против. Всеки път те се опитвали да я убедят да се откажа от съжителството с руския политик, но тя не ги слушала. Опозиционерът дори я кръстил гальовно Баунти (бел. ред. - на името на известния шоколадов десерт с кокос), това име някак лепнало на младата жена и всички започнали да я наричат така.

Влюбените свикнали да живеят в два града и две държави – веднъж в киевското жилище на Анна, след това в апартамента на опозиционера в центъра на Москва.

Тази информация бе потвърдена от приятелка на Анна, която разказа пред руски медии за нейния роман с известния опозиционер.

"Те се запознаха преди три години и между тях чувстваха пламнаха веднага. Фактически те заживяха заедно от самото начало. Но поради обстоятелствата трябваше да живеят в два града – в Москва и Киев", свидетелствата приятелката Юлия. Тя отбелязаха, че 55-годишният Борис Немцов глезил 23-годишната си страст със скъпи подаръци, подарявал й парфюми и бижута. Често те отивали на почивка в чужбина. Плащал естествено Немцов.

През декември 2013 година Анна научила, че е забременяла. След разговор с любовника Дурицкая решила да абортира и още в началото на януари 2014 г. заминала за елитна частна клиника в Швейцария, за да се избави от нежеланата бременност. Разходите от 2 200 франка, включително допълнителните услуги, били поети от Борис Немцов, пише руското интернет издание LifeNews.

Анна Дурицкая е била с Борис Немцов, когато той е убит на Големия Москворецки мост. Сред версиите, по които работи следствието, е и отмъщение срещу Немцов заради аборта на любовницата му.

Няма потвърждения, че киевската студентка е съпричастна към убийството на любимия й мъж. Но от 6-те изстрела нито един не е попаднал в нея. Това засилва подозренията, че тя може да е използвана за примамка - да бъде заведен Немцов до мястото, където в крайна сметка среща смъртта си.

Борис Немцов оставаше либерал и в личния си живот.

Син на еврейка, той е женен за татарката Раиса Ахметовна, от която има дъщеря Жана. От предишната си любовница Ирина Корольова, която му е била секретарка, той има друга дъщеря – София (родена 2004 г). От по-предишната си пък любовница Екатерина Одинцова, която е журналистка, има други две деца – син Антон (1995) и дъщеря Дина (2002). Той не живееше с татарската си съпруга, но винаги казваше, че няма намерение да се развежда с нея. Поддържаше либерални отношения с всичките си жени и се грижеше добре за 4-те си деца.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Европа