Бебето на Кейт и Уилям с първа официална визита

30291
Бебето на Кейт и Уилям с първа официална визита

Близо три години след историческата си целувка в деня на кралската сватба херцогът и херцогинята на Кембридж позираха на прозореца си за още една снимка – този път с първото им отроче Джордж. Кейт Мидълтън празнува за пръв път Деня на майката като истинска майка. По този повод тя позира с 8-месечния си син, съпруга си принц Уилям и кучето Лупо, съобщава "Скай нюз".

Черното куче допълва портретната снимка, направена на прозореца в двореца "Кенсингтън". За пръв път от 5 месеца семейството на принц Уилям позира за фотографите. Последната снимка на малкия Джордж беше направена в деня на кръщенето му, заедно с двамата щастливи родители, от същия фотограф.

Уилям и Кейт не искат друго бебе за момента

Принц Уилям заяви, че за момента едно дете им е напълно достатъчно и че със съпругата му Кейт все още не планират братче или сестриче з...

Тогава 3-месечният Джордж седеше в скута на майка си с високо вдигнати ръце. На друга историческа снимка пък са заснети кралица Елизабет и тримата й мъжки наследници.

Новата снимка на най-малкия престолонаследник, на която той носи специален пуловер с неговото име, е публикувана седмица преди визитата на херцога и херцогинята в Австралия и Нова Зеландия. Синът им ще ги придружава по време на пътуването и ще вземе участие в някои официални публични събития.

Принц Уилям беше на почти същата възраст, когато за пръв път посети официално Австралия, заедно с родителите си принц Чарлз и принцеса Даяна през 1983 година.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Европа