Бившата съпруга на Берлускони ще трябва да му върне 36 млн. евро

41633
Бившата съпруга на Берлускони ще трябва да му върне 36 млн. евро
Снимка: Getty

Силвио Берлускони ще трябва да плаща издръжка на бившата си съпруга в размер на скромните 2 милиона евро на месец, след като италиански съд постанови, че 3-те милиона евро на месец, които преди време му нареди да плаща, са твърде много, съобщава в. "Дейли телеграф".

Бившият премиер обжалва решение на съда, който му нареди да плаща на Вероника Ларио по 100 000 евро дневно. То беше уважено и съдът в Милано постанови, че сумата трябва да бъде намалена с една трета. Така Ларио, която беше омъжена за медийния магнат две десетилетия, трябва да му върне 36 милиона евро, "надплатената" сума в последните три години.

Ларио, която е бивша актриса и майка на три от петте деца на Берлускони, ще трябва да възстанови парите от 108-те милиона евро, получени до момента от милиардера и бивш премиер на Италия.

Това не е първият път, в който споразумението за развод е оспорвано и променяно. През октомври м. г. съд в Монца, близо до Милано, постанови, че сумата от три милиона евро на месец трябва да бъде намалена до 1,4 милиона евро на месец.

Ларио обжалва решението, което доведе до постановената от съда в Милано компромисна сума. Но сагата все още не е приключила, тъй като окончателната присъда ще стане ясна едва в края на годината, когато сумата може отново да бъде променена.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Европа