Кой е Андреас Любиц?

28886
Кой е Андреас Любиц?

Говорител на Lufthansa потвърждава, че вторият пилот на полет 4U9525 е работил за авиокомпанията от септември 2013 г. Пилотът е имал 630 летателни часа, като по-рано е работил в Школата за гражданска авиация на Lufthansa, предаде Стандарт нюз.

DPA също съобщава, че 28-годишният Андреас Любиц е немски гражданин, родом от Монтабаур, град в Райнланд-Пфалц, на 90 км от Франкфурт на Майн. Младият мъж е живеел с родителите си, като е притежавал апартамент в Дюселдорф.

Германия: Няма информация за терористично минало на втория пилот

Германският вътрешен министър Томас де Мезиер заяви, че на базата на известната информация няма индикации вторият пилот да е имал тер...

Познати разказват, че Андреас е показал признаци на депресия миналата есен.

Профилът му във Фейсбук показва различни интереси - бил е фен на немската банда за електронна музика "Шилер", известния френски DJ Давид Гета. Сред любимите му места е бил местния клон на ресторантите "Subway". Сред любимите му сайтове се открояват тези за вицове за пилоти и стюардеси.

Петер Рюкер от местния клуб по параглайдинг разказва: "Андреас беше толкова щастлив, когато го одобриха за пилот на Джърмануингс. Той беше много тих, но много приятен човек."

Любиц е взел разрешително да лети с глайдери още като тийнерджър, което после повлияло и на решението му да стане пилот.

Facebook страница: Вторият пилот от трагедията "Germanwings" е ислямски герой*

Facebook страница, създадена преди минути, определя вторият пилот на катастрофиралия самолет като "герой на ислямска държава". Профилъ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Европа