Куче получи покана да гласува на евроизборите

20141
Куче получи покана да гласува на евроизборите

Семейство от Великобритания е останало изумено, след като кучето им е получило покана да гласува в изборите за Европарламент на 22 май, пише в. "Дейли експрес", цитиран от БТА.

Бланката е адресирана до Зевс (Зюс) Хойл - 8-годишния ротвайлер на семейство Хойл от Стоктън он Тийс. За доказателство питомецът позира с лапи върху нея.

Разведена жена реши да се венчае за кучето си

Аманда Роджърс е на 46 години, но е разведена и явно толкова е намразила мъжете, че се е оженила за своето куче. При това тя наистина с...

"Спомням си, че когато течеше преброяването на населението, служителят дойде, докато бях в градината и се занимавах с нещо. Той ме попита кой живее на този адрес. Отговорих му - аз, жена ми и детето, което не е достатъчно голямо, за да гласува. Не пропуснах да му кажа и за Зевс и споменах възрастта му в човешки години. Дори за миг не съм допуснал, че човекът няма да разбере шегата ми", разказва 45-годишният стопанин Ръсел Хойл, който живее със съпругата си Алисън и сина им Питър.

Стопанинът на четириногия "гласоподавател" гледа на ситуацията откъм забавната й страна и дори смята да заведе Зевс в избирателната секция в деня на изборите.

Ротвайлерът преди е партнирал на стопанина си в работата му като охрана, но вече е "пенсионер" и се наслаждава на спокойна почивка у дома.

"Той е идеалното куче. Когато ми беше партньор по служба, ми пазеше гърба, а сега се радва на заслужена "пенсия". Зевс обича децата, никога не би навредил на някого и оборва лошата слава на ротвайлерите. Той е най-обичливият и предан приятел", не пести похвалите за своя питомец стопанинът Ръсел Хойл.

Водка спаси куче от сигурна смърт

Явно алкохолът прави чудеса, защото бутилка водка сътвори нещо невероятно. Алкохолната напитка върна към живота куче, което се бе отпра...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Европа