Медведев изпрати венец за погребението на Немцов

15381
Медведев изпрати венец за погребението на Немцов

Представители на руското правителство присъстваха на поклонението пред убития политик Борис Немцов. Гробът на съпредседателя на партията РПР-Парнас бе установен в една от залите на Сахаровския център. Край него стоят членове на семейството, включително майка му и децата му.

На поклонението правителството бе представено от вицепремиера Сергей Приходко, който е и шеф на правителствения апарат. Траурен венец бе оставен от името на самия премиер Дмитрий Медведев. На церемонията по прощаването с либералния политик присъстваше още един вицепремиер Аркадий Дворкович, както и аграрният министър Николай Фьодоров, шефката на правителствената прес служба Наталия Тимакова и други.

Без Путин и Медведев на погребението на Борис Немцов

Президентът на Русия Владимир Путин, премиерът Дмитрий Медведев и представители на парламента няма да присъстват на погребението на раз...

Надяваме се "правоохранителните органи да намерят бързо изпълнителите и поръчителите на това политическо убийство", заяви ръководителят на "Росатом" Сергей Кириенко, който също дойде на поклонението. На церемонията присъства и американският посланик Джон Теффт.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com