Немцов бил с 23-годишна украинска манекенка, когато го застигнали куршумите

29867
Немцов бил с 23-годишна украинска манекенка, когато го застигнали куршумите

Единственият свидетел на убийството на руския опозиционер Борис Немцов е 23-годишния модел от Украйна Анна Дурицкая, съобщава lifenews.ru. Манекенката е имала много близки отношения с политика. Благодарение на нейните показания, следователите имат пълната информация, за да подредят събитията във фаталната вечер до момента на разстрела на Борис Немцов.

По време на разпита пред следователите Анна Дурицкая обяснила, че с разстреляния политик са били в местния ГУМ (б.р. - градски универсален магазин), а след това решили да се разходят в центнъра на Москва и тръгнали по Големия каменен мост, когато ги застигнали куршумите. Манекенката е невредима, а политикът беше поразен фатално с 4 от общо седемте изстрела.

За Путин убийството на Немцов е поръчана провокация

Убийството на опозиционния лидер в Русия Борис Немцов е поръчана провокация. В това е категоричен президентът на страната Владимир Пути...

Известни лица от руските обществено-политически среди пък коментираха, че именно младата спътница на Борис Немцов може да го е "отвела в точното време на правилното място", за да може той да бъде убит. Това написа в личния си профил в Twitter известният руски икономист Михаил Делягин. За подобна версия говори и политологът Виталий Третяков. "Това момиче просто са го използвали", коментира той. "Тя е трябвало да го изведе на разходка в нощна Москва и то на такова място, където няма хора".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Европа