Обявиха официално кога ще ражда Катрин Мидълтън

47313
Обявиха официално кога ще ражда Катрин Мидълтън
Снимка: Getty Images/Guliver

Принц Уилям и съпругата му Катрин съобщиха официално, че очакват второто си дете през април 2015 г., съобщи АФП.

"Херцогът и херцогинята на Кеймбридж имат удоволствието да потвърдят, че очакват бебе през април 2015 г.", гласи текст, публикуван преди първата официална проява на съпругата на принц Уилям от два месеца.

Съобщението уточнява, че тя още страда от тежко сутрешно прилошаване, каквото я мъчеше и преди раждането на принц Джордж, но състоянието й постепенно се подобрява.

Катрин, която в момента е на 32 г., сподели в миналото, че би била щастлива с две деца, но тя е едно от трите деца в семейството си и това повлияло на мнението й за идеалното семейство. Плодовитостта на жените намалява бързо след 35-годишна възраст, но херцогинята ще бъде едва на 33, когато роди второто си дете, така че ще има достатъчно време да опита за трето.

Катрин казала на свои приятели, че би искала "поне" три деца, така че принц Джордж и второто й бебе да имат същата семейна среда, която самата тя имала. Херцогинята е само с 20 месеца по-голяма от сестра си Пипа и по-малко от пет години по-голяма от брат си Джеймс. Те остават невероятно близки и рядко минава повече от месец без да се видят в семейния им дом в Бъкълбъри, графство Беркс.

Тъй като рожденият ден на кралицата е на 21 април, букмейкърите вече смятат, че Елизабет е фаворит за име на бебето, ако е момиче.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Европа