Това ли е видеото с последните мигове на самолета на Germanwings?

13969
Това ли е видеото с последните мигове на самолета на Germanwings?

Въпреки официалното опровержение от страна на френската жандармерия за съществуването на видеозапис с драмата в салона от последните секунди на полета на А320 преди да се разбие във френските Алпи, световните медии продължават да излъчват репортажи по темата.

Американските телевизии CNN и NBC цитираха изявлението на френските власти, но се спряха и подробно на новината от "Пари мач" и "Билд", които днес разпространиха информацията за мистериозното потресаващо видео.

Лубиц е признал пред Lufthansa за депресията си

Вторият пилот на А320 Андреас Лубиц, който е заподозрян в преднамерено разбиване на самолета, е признал пред авиокомпанията Lufthansa ...

Френската полиция заяви, че информацията за открития видеозапис е недостоверна, предава НТВ.ru. "Информацията е абсолютно лъжлива", съобщават от жандармерията.

Според полковник от френската жандармерия намерените мобилни телефони на мястото на инцидента все още не са проучени. Медиите обаче твърдят, че има такива кадри и те са заснети в салона с пътниците. Видеото улавяло хаоса в салона с пътниците, без да се различават отделни лица.

Записът е направен от опашката на самолета. Не става ясно кой точно го е направил – пътник, или член на екипажа. Накрая на записа се вижда, че салонът силно се тресе и се чуват писъци, твърдят изданията, макар да не публикуват кадрите, предаде БЛИЦ.

Днес до мястото на катастрофата ще отидат президентите на авиокомпаниите "Луфтханза" и "Джърмануингс" Карстен Шпор и Томас Винкелман. Те ще бъдат в алпийското село Сен-ле-з-Алп, а после ще отидат и в община Верне, за да се срещнат с кметовете на околните села, подслоняващи близки на жертвите. Накрая двамата президенти ще отдадат почит на жертвите пред мемориала, издигнат в тяхна памет близо до мястото на катастрофата.

275 млн. евро може да бъдат изплатени на близките на жертвите на катастрофата на Germanwings

Германската авиокомпания „Луфтханза“ може да изплати 275 млн. евро компенсации на семействата на загиналите в резултат на к...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Европа