Уилям и Кейт кръщават детето си Даяна, ако е момиче?

29626
Уилям и Кейт кръщават детето си Даяна, ако е момиче?
Снимка: Getty Images/Guliver

Авторът на биографията на принцеса Даяна Андрю Мортън заяви, че принц Уилям и съпругата му Катрин обсъждали да кръстят второто си дете Даяна, ако е момиче.

Според Мортън компромисен вариант би било и името Елизабет Даяна Уиндзор, за да бъдат почетени и кралицата, и покойната принцеса. Според Мортън представители на кралското семейство не биха били щастливи, ако Уилям и Кейт дадат името Даяна Елизабет на бъдещото си дете, предвид скандалната раздяла между принцесата и принц Чарлз.

Братчето или сестричето на Джордж ще се появи на бял свят през април

Второто дете на принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън ще се появи на бял свят през април догодина. Това прогнозрат британските табло...

Биографът направи сензационни разкрития за живота на Даяна преди и след брака й с британския престолонаследник. Той беше първият, който разкри, че принцесата е страдала от булимия, правила е няколко опита за самоубийство и е приемала много тежко изневярата на съпруга си.

Засега не е ясно дали информацията му е достоверна, но със сигурност говорители на кралското семейство още не са коментирали темата и официално не е обявен от какъв пол ще е второто дете на двойката. Кейт страда от сутрешно гадене и още не се е върнала към ангажиментите си. Тя отново ще се довери на същото болнично заведение, където даде живот на малкия Джордж, предаде news7.

Залаганията във Великобритания за името и пола на детето вече са започнали и ентусиасти залагат доста сериозни суми на предположенията си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Европа