В Русия отричат информация на Ройтерс коя е малката дъщеря на Путин

12345
В Русия отричат информация на Ройтерс коя е малката дъщеря на Путин
Снимка: Gettyimages

Разследване на агенция Ройтерс разкри самоличността на една от двете дъщери на Владимир Путин. Това е 29-годишната Екатерина Тихонова. Според авторитетната агенция Тихонова е ръководител на на компанията „Инопрактика”.

Според "Ройтерс" Тихонова е родена в Дрезден, където Владимир Путин работи като агент на КГБ. За роднинската връзка на Тихонова и Путин се говори от януари насам, но сега родството потвърди официално един от шефовете на "Газпромбанк" - Андрей Акимов.

Путин ще участва в голяма международна среща за климатичните промени

Руският президент Владимир Путин ще присъства в Париж на срещата на високо равнище, в която от 30 ноември ще участват повече от сто дър...

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков обаче опроверга тази информация. „Видях вече опровержението на Акимов, който заявява, че е абсолютно учуден от тази информация на Ройтерс, и никога не е казвал такова нещо”, заяви Песков, предаде БГНЕС.

„Що се отнася до дъщеря, коя е дъщеря на Путин, не мога да кажа, защото не разполагам с такава информация и не съм длъжен да разполагам, това не влиза в служебните ми задължения”, завърши прессекретарят на президента, цитиран от ТАСС.

Информационната бомба "избухна" в началото на годината, когато в руското електронно пространство блогърът Олег Кашин съобщи, че по-малката дъщеря на Владимир Путин, за която не се знае почти нищо, е Екатерина Владимировна Тихонова, член на учебния съвет на Московския държавен университет (МГУ).

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com