Великобритания може да затегне още мерките срещу социалния туризъм

15106
Великобритания може да затегне още мерките срещу социалния туризъм
Снимка: Getty Images / Guliver

Великобритания може да затегне още правилата за получаването на социални помощи от имигранти, след като Германия започна акция за ограничаването на социалния туризъм, пише Daily Mail.

Правителството на Ангела Меркел ще депортира всички граждани на ЕС, които злоупотребяват със социалната система, и ще забрани на най-сериозните провинители да влизат в страната за период до 5 години.

Лондон ще подкрепи борбата срещу "Ислямска държава", но няма да участва във война

Великобритания ще помогне в борбата срещу радикалната групировка "Ислямска държава", но няма да участва в още една война в Ирак. Това з...

Новината предизвика призиви към британското ръководство да последва примера на Берлин, а Даунинг стрийт заяви, че обмисля допълнителни промени в правилата за получаване на помощи на Острова.

Предложеният закон обещава да изкорени злоупотребите с детските надбавки и включва ефективни присъди за срок до три години за имигрантите, заявили недействително жителство.

Всеки, който желае да остане в Германия за повече от шест месеца, ще бъде задължен да доказва, че има работа или че има вероятност да намери такава. Ще бъдат предприети мерки и по отношение на хората, които заявяват, че са самонаети, за да получават помощи и облаги.

Даунинг стрийт заявява, че новината от Германия може да даде нов тласък на промените в имиграционните правила в Обединеното кралство.

Лондон похарчил 12 млн.долара да дебне Джулиан Асандж

Да дебнеш търсен от закона човек, дори и знаейки къде се намира, не е евтино. Дежурствата на полицейски екипи край посолството на Еквад...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Европа