Водят кралското бебе на гроба на Даяна

54812
Водят кралското бебе на гроба на Даяна

Голямото желание на принц Уилям е да отведе сина си на посещение на гроба на баба му - покойната принцеса Даяна, в имението на семейството Спенсър. Емоционалното поклонение вероятно ще бъде осъществено преди края на лятото.

Херцогът на Кембридж бе изключително близък с лейди Ди и иска синът му да знае всичко за баба си, загинала в автомобилна катастрофа в Париж през 1997 г. Преданият принц Уилям и 28-годишният му брат принц Хари редовно посещават гроба на майка си в имението Олторп, пише “Дейли експрес”.

Принц Хари: Вече не ме притискат за деца

Принц Хари сподели колко си е отдъхнал, след като брат му стана баща, защото вече никой в скоро време няма да очаква от него да създа...

Седмици преди сватбата им в края на април 2011 г. Уилям и Кейт посетиха гроба на принцеса Даяна и положиха цветя, припомня изданието.

Името на кралското бебе може да се приеме и като своеобразен "поклон" към бабата, която то никога няма да познава – принцеса Даяна е имала трима племенници, кръстени Джордж, Александър и Луи, предаде БЛИЦ.

"Принцовете бяха много близки с майка си и за тях винаги ще бъде трагедия, че тя няма да ги съпътства в живота им като възрастни. Те посещават гроба й редовно и винаги ще отделят време, за да засвидетелстват почитта си към нея. Поради тази причина моментът, когато херцогът и херцогинята на Кембридж ще отведат малкия Джордж на гроба на принцеса Даяна, ще бъде изключително емоционален. Още със забременяването на съпругата му принц Уилям знаеше, че при първата предоставила се възможност ще "представи" бебето на Даяна. Той иска тези посещения да бъдат редовни и ще обясни на сина си каква невероятна жена е била неговата баба", разкрива кралски източник.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Европа