Белгийски войници устроили оргии по време на антитерористичната операция

7005
Белгийски войници устроили оргии по време на антитерористичната операция
Снимка: Gettyimages.com

Редица белгийски медии, по-конкретно изданията La Dernière Heure и De Standaard, съобщиха за оргии по време на провеждането на антитерористичната операция в Брюксел, предава Politico.

В оргиите участвали осем войници и две служителки на полицията. Инцидентът станал в полицейския участък на комуната Гансхорен, която се намира недалече от селището Моленбек – мястото на основните антитерористични мероприятия.

Белгия повдигна обвинения на девети заподозрян за връзки с атаките в Париж

Властите в Белгия повдигнаха обвинения на още един заподозрян във връзка с атаките в Париж от 13 ноември, с което техният брой става де...

Както изяснили журналистите, за двете седмици на провеждане на спецоперацията полицейският участък в Гансхорен бил превърнат в импровизирана казарма, където се разположили прехвърлените в столицата войници. Общо в помещенията на участъка пребивавали 20 души. Води се вътрешно разследване.

Спецоперацията в Белгия бе проведена след терористичните актове в Париж и неговите предградия, извършена на 13 ноември. При терористичните атаки загинаха 130 души.

След парижките терористични актове в столицата на Белгия бе повишено нивото на терористична заплаха. В Брюксел, в продължение на седмица, тя остана най-висока.

В града започнаха операции по залавяне на причастни към организацията на терористичните атаки в Париж, отговорност за които пое групировката „Ислямска държава“.

Белгия е обявила за международно издирване 160 терористи

Белгия е обявила за международно издирване 160 терористи, съобщи прокуратурата. В този брой са включени осъдени, както и лица, които бя...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Европа