Милош Земан: Депортирането на мигранти е единственото решение за ЕС

4410
Милош Земан: Депортирането на мигранти е единственото решение за ЕС
Снимка: Getty Images

Чешкият президент Милош Земан, известен със своята антиимигрантска реторика, призова за депортирането на икономическите мигранти и заподозрените терористи на фона на „пълния провал“ на политиката на ЕС за справяне с мигрантската криза.

„Европейският съюз напълно се провали в решаването на миграционната криза“, каза Земан по време на среща на социалдемократи в словашката столица Братислава.

Милош Земан: По-голямата част от имигрантите трябва да бъдат върнати

По-голямата част от имигрантите в Чехия са в страната незаконно и след като са нарушили закона те трябва да бъдат върнати на техните ст...

„Единственото решение на мигрантската криза е депортирането на икономически мигранти и тези, които защитават религиозното насилие, религиозната омраза, накратко – които готвят терористични действия“, посочи той.

Земан допълни, че неговата държава ще приеме всички мигранти, които искат да се интегрират, но заяви, че „ислямските мигранти са невъзможни за интегриране и асимилиране в европейската култура“.

„Политическата коректност е синоним на лъжа“, посочи още Земан.

В края на миналата година чешкият президент нарече притока на бежанци „организирана инвазия“ в Европа и призова младите мъже от Ирак и Сирия да „вземат оръжия“ срещу „Ислямска държава“, вместо да бягат, информира БГНЕС.

Земан: ЕС трябва да си създаде армия

Президентът на Чехия Милош Земан поиска Европейският съюз да създаде европейска армия и по този начин САЩ да не решават всички пробле...

Според социологически проучвания повечето чехи смятат, че тяхната държава, която е член на ЕС и НАТО, не трябва да приема мигранти от размирни държави.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Европа