Отново сексуални посегателства в Кьолн

5585
Отново сексуални посегателства в Кьолн
Снимка: Getty Images/Guliver

22 сексуални посегателства регистрира полицията в Кьолн след вчерашния първи ден на местния карнавал. За различни противообществени прояви са арестувани 190 души, един по подозрение за изнасилване. Не се съобщава нищо за профила на нападателите.

Близо 2500 полицаи охраняват карнавала след скандалните разкрития за масови сексуални посегателства срещу жени на Нова година.

Германия уточни броя на пострадалите жени на Нова година

Германия публикува нови данни за нападенията на мигранти над жени в новогодишната нощ. По думите на вътрешния министър на Северен Рейн-...

Снощната вечер бе първата от традиционните за Германия карнавални тържества, чийто отличителен белег често са чуждестранни костюми, паради и празненства в много градове, предимно в Рейнската област, съобщава bTV.

29-годишен мъж е бил арестуван по време на тържествата в малък град в същата област, след като 24-годишна жена заявила, че е била изнасилена, посочи полицията.

Полицията в други градове от Рейнската област, сред които Бон и Дуисбург заяви, че първата карнавална вечер е преминала относително мирно.

Припомняме, че на Нова година в Кьолн стотици жени станаха жертви на сексуални нападения и кражби. В последствие стана ясно, че нападателите - близо 1000 човека - са били от северноафрикански произход.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Европа