Джамбазки за Кьолн: Ще е така, ако тези брадати майки с деца нахлуват в Европа

6803
Джамбазки за Кьолн: Ще е така, ако тези брадати майки с деца нахлуват в Европа
Снимка: БГНЕС

Не мога да коментирам какви са традициите при мюсюлманите. Аз пък мога. С тези две гледни точки беше повдигната темата за случаите на насилие над жени в германския град Кьолн по Нова година. Двете гледни точки бяха защитени от председателят на Българската асоциация на ПР агенциите (БАПРА) Деница Сачева и евродепутатът Ангел Джамбазки.

Джамбазки заяви пред Нова телевизия, че „да речем има такава традиция” в отговор на предположението, че в исляма сама и незабулена жена се счита за свободна за сексуално посегателство. Той беше категоричен, че не може да има интеграция на икономически мигранти от изток, които Европа поканила. С празнодумие няма да се преборим, ентусиазира се Джамбазки, който включи и снощния инцидент на Лъвов мост – с бой между имигранти, като пример как „такива като Сачева” защитвали подобни хора и ги наричали „майки с деца”. За Джамбазки случилото се в Кьолн е пример за „либералния фашизъм”

Новогодишен ужас: Десетки жени жертва на организирани сексуални нападения в Кьолн

Между 60 и 80 жалби за сексуално посегателство, кражби и нападения са били подадени в полицията в Кьолн, след като група от 1000 мъже а...

Вие правите така, че хората да се страхуват и да изпитват вина, че показват съпричастност, отвърна Сачева. Тя беше категорична, че начинът, по който Джамбазки генерализира, представлява популизъм. 1000 души не се организират просто така, спонтанно, аргументира се Сачева при непрекъснатите нападки на Джамбазки на тема „либерализъм и нелегални имигранти”. Дебат „свобода срещу сигурност” не може да съществува. Това е битка, която трябва да бъде спечелена на морално ниво. Вие защо не задавате въпроси към МВР какво става с каналджийството? Защо депутатите на ВМРО не внасят законопроект по въпроса, попита Сачева. Това ще продължи да се случва, ако тази човешка вълна от брадати майки с деца да нахлува в Европа, беше отговорът на Джамбазки.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Европа