Официално: Бомба е свалила руския Airbus A321, Путин отправи заплахи

8841
Официално: Бомба е свалила руския Airbus A321, Путин отправи заплахи
Снимка: Gettyimages.com

Шефът на Федералната служба по безопасност на Руската федерация Александър Бортников информира, че катастрофата на руския Airbus A321 е резултата на терористичен акт.

По думите му на борба се е взривило самоделно взривно устройство с мощност до 1,5 кг в тротилов еквивалент. Машината се е разпаднала във въздуха.

Путин заяви, че Русия е готова да подкрепи сирийската опозиция срещу ИД

Руският президент Владимир Путин заяви, че Москва е готова да подкрепи сирийската опозиция с въздушни удари в борбата им срещу &bdquo...

Терористите, които са взривили руския А321, ще бъдат намерени във всяка точка на планетата и ще бъдат жестоко наказани, закани се руският президент Владимир Путин.

"Убийството на нашите хора в Синай е сред най-кървавите по броя жертви престъпления. И ние няма да изтрием сълзите от нашите души и сърца. Това ще остане с нас завинаги. Но това няма да ни попречи да намерим и накажем престъпниците", заяви още руският президент.

Най-страшната в историята на руската и съветската авиация катастрофа се случи на 31 октомври 2015 година. Пътнически самолет A321 на авиокомпанията "Когалимавиа" изпълнявал рейс от Шарм ел Шейх за Санкт Петербург.

Сутринта на 31 октомври лайнерът претърпя катастрофа на 100 км от египетския град Ариш. Загинаха всичките 224 души на борда.

Обама и Путин проведоха 20-минутен разговор

Барак Обама и Владимир Путин разговаряха в кулоарите на срещата на върха на Г-20 в Анталия, предаде Франс прес. Двамата разговаряха в ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Европа